Review: Princess Peach: Showtime!

Princess Peach: Showtime! is een nieuw spel voor de Nintendo Switch, waarin je de rol van de iconische prinses op je neemt. Het spel combineert platformactie, puzzels, muziek en humor in een kleurrijk avontuur.

Het verhaal begint als Bowser weer eens Princess Peach ontvoert en haar meeneemt naar zijn kasteel. Maar dit keer heeft hij een verrassing voor haar: hij daagt haar uit om een reeks van showbizz-uitdagingen te voltooien, zoals zingen, dansen, acteren en goochelen. Als ze slaagt, zal hij haar vrijlaten. Zo niet, dan zal hij haar voor altijd gevangen houden.

Princess Peach accepteert de uitdaging en begint aan haar showtime-avontuur. Ze reist door verschillende werelden, zoals een circus, een filmstudio, een opera en een disco, waar ze allerlei obstakels en vijanden moet overwinnen. Gelukkig krijgt ze hulp van haar vrienden, zoals Toad, Yoshi, Luigi en zelfs Mario, die haar bijstaan met hun eigen talenten.

Het spel is erg leuk en vermakelijk, met veel variatie en creativiteit. De besturing is eenvoudig en intuïtief, en je kunt verschillende outfits en accessoires voor Princess Peach verzamelen en aanpassen. De graphics zijn helder en kleurrijk, en de muziek en geluidseffecten zijn vrolijk en passend. De humor is ook een sterk punt, met veel grappige dialogen en situaties.

Princess Peach: Showtime! is een spel dat geschikt is voor alle leeftijden en smaken, en dat fans van Princess Peach en Nintendo zeker zullen waarderen. Het is een spel dat je laat lachen, zingen, dansen en genieten van een showtime-ervaring.

Mijn beoordeling: 9/10

 

Princess Peach: Showtime!
Showtime!
Princess Peach: Showtime!: All costumes & transformations
Cowgirl Peach